Foto: Shutterstock
Mājās pagatavota vistu aknu pastēte ar burkānu.
180Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

300 gvistu aknas ar sirdīm1 burkāni sīpoli vai puravi garšvielas

Pagatavošana

1

Ņem vistu aknas ar visām sirsniņām, nomazgā, liek katlā, klāt liek sagrieztu vai sarīvētu burkānu, sīpolu vai puravu (katru atsevišķi var apcept, bet var ar necept).

2

Pārlej ar ūdeni, pievieno garšvielas vai buljona kubiņu un vāra, kamēr aknas mīkstas, izņem biezumus, sablendē un pievieno šķidrumu, tā, lai iegūtu bieza skāba krējuma konsistenci, kad atdzisīs, tad sastings.

Iesūtīja: pece

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!