180Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
300 gvistu aknas ar sirdīm1 burkāni sīpoli vai puravi garšvielas
Pagatavošana
1
Ņem vistu aknas ar visām sirsniņām, nomazgā, liek katlā, klāt liek sagrieztu vai sarīvētu burkānu, sīpolu vai puravu (katru atsevišķi var apcept, bet var ar necept).
2
Pārlej ar ūdeni, pievieno garšvielas vai buljona kubiņu un vāra, kamēr aknas mīkstas, izņem biezumus, sablendē un pievieno šķidrumu, tā, lai iegūtu bieza skāba krējuma konsistenci, kad atdzisīs, tad sastings.
Iesūtīja: pece
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit