žagariņi
Foto: Shutterstock
Iecienītie cepumi – "Žagariņi" no piena.
35Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
0.25 glāzepiens400 gmilti3 gab.olas2 ĒKcukurs naža galsbriežraga sāls garšvielas cepamais pulveris

Pagatavošana

1

Olu un cukuru saputo.

2

Miltus, cepamo pulveri un pienu sajauc un samīca mīklu.

3

Mīklu izveltnē un sagriež paplatās strēmelēs.

4

Katras strēmeles vidū ar asu nazi veic garenisku iegriezumu. Izer caur iegriezumu vienu mīklas strēmeles galu.

5

Vāra "žagariņus" uzkarsētā eļļā. Sakārto traukā. Pārkaisa ar pūdercukuru.

Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!