35Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
0.25 glāzepiens400 gmilti3 gab.olas2 ĒKcukurs naža galsbriežraga sāls garšvielas cepamais pulveris
Pagatavošana
1
Olu un cukuru saputo.
2
Miltus, cepamo pulveri un pienu sajauc un samīca mīklu.
3
Mīklu izveltnē un sagriež paplatās strēmelēs.
4
Katras strēmeles vidū ar asu nazi veic garenisku iegriezumu. Izer caur iegriezumu vienu mīklas strēmeles galu.
5
Vāra "žagariņus" uzkarsētā eļļā. Sakārto traukā. Pārkaisa ar pūdercukuru.
Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit