
80Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 1
100 gvārīta gaļa25 gžāvēta gaļa25 gsīpoli15 gskābs krējums200 gkartupeļi120 gtomātu mērce rīvmaize vai siers
Pagatavošana
1
Gabaliņos sagrieztu žāvētu cūkas gaļu kopā ar sasmalcinātu sīpolu apcep. Tad pievieno vārītu gaļu (liellopu), skābu krējumu un izmaisa.
2
Kartupeļus ar visu mizu novāra, nomizo, sagriež ripiņās.
3
Kārtām liek ar sviestu izziestā veidnē kartupeļus un gaļu, virsējā kārtā pārliek kartupeļus. Tad pārlej tomātu mērci, pārkaisa rīvmaizi un cep cepeškrāsnī 30—45 minūtes.
Iesūtīja: no cāļa konferences, pirmavots nav norādīts
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit