30Minūtes
3Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
zefīrs saldais krējums augļi
Pagatavošana
1
Stikla traukā vai bļodā kārto zefīra pusītes. Tās pārklāj ar putukrējuma kārtu.
2
Saldo krējumu puto bez cukura, jo saldums jau ir zefīram. Veido augļu kārtu — rūpīgi notīrītas (nelielas) apelsīnu šķēlītes, kivi šķēlītes, zemeņu šķēlītes. Augļus var miksēt (saskaņojot garšas), bet neaizrauties! Kārtas atkal atkārto tik, cik dziļš ir trauks, cik daudz izejvielu un — cik ēdāju būs.
3
Liek ledusskapī. Saldais putkrējums iesūksies zefīrā, un pamats kūkai veidosies kā stingra želejveida masa.
4
Pirms pasniegšanas kūku izgāž no bļodas uz šķīvja, pārziež ar putukrējumu, dekorē ar augļiem.
Iesūtīja: Amanda
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit