85Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 12
500 gzefīrs2 kgzemenes400 mlsaldais krējums rīvēta šokolāde
Pagatavošana
1
Zefīru pārdala uz pusītēm un tās pusītes vēl uz pusītēm, kārto uz liela apaļa šķīvja vai uz tortes formas. Pārklāj ar šķēlītēs pārgrieztām zemenēm. Tad kārta putukrējuma. Kārtas liek cik pats vēlās.
2
Torti pabeidz ar putukrējuma kārtu, rotā ar zemenēm un rīvētu šokolādi.
3
Ieliek ledusskapī, bet pirms pasniegšanas pusstundu saldētavā, tad ir vieglāk sagriezt.
* Pēc iespējas zemenes nemazgāt, jo torte, stāvot ilgāk uz galda, sūkalo.
** putukrējumu tik, lai apklāj sagrieztās zemenes. Pēdējā kārtā var vairāk, lai putukrējums apsedz visu torti.
*** pasniedz konusveida pašceptās vafelēs - ērti, nav jāsmērē trauki, un gardi.
Iesūtīja: mumuks
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit