15Minūtes
3Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
250 mlsaldais krējums 35% zefīrs marmelādes
Pagatavošana
1
Sagriež zefīru gabaliņos, sagriež marmelādi (daudzums kā nu katram pašam garšo).
2
Var likt klāt sagrieztas žāvētas melnās plūmes, bet man personīgi garšo labāk bez tām.
3
Sakuļ putukrējumu, nepievienojot cukuru. Putukrējumu pievieno zefīram un marmelādei un samaisa.
4
Liek trauciņos, atstājot vietu ķīselim.
5
Liek ledusskapī uz pāris stundām (mums vislabāk garšo nākamajā dienā). Pasniedz ar skābenu ķīseli.
6
Sanāk super garšīgs saldais! Un galvenais, ka nav ilgi jātaisa.
* Ja parasti putukrējums desertos bez želatina pievienošanas pēc brīža atsulojas (atlaižas), tad šajā gadījumā, pastāvot ledusskapī kādu stundiņu, tas paliek ciets.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit