Foto: Shutterstock
Gardas brokastu maizes - zemenīte.
15Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
200 gbaltmaize130 gzemenes150 gābolu sula1 ĒKcukurs2 ĒKsviestā apceptas rīvmaize2 gab.olas1 ĒKsviests

Pagatavošana

1

Zemenes nomazgā, ar dakšiņu saspiež, sajauc ar ābolu sulu, cukuru, rīvmaizi, līdz iegūst biezu masu.

2

Ar šo masu pārziež maizes šķēles.

3

Sagatavotās maizes iemērc sakultā olā, apviļā rīvmaizē un apcep sviestā uz lielas uguns.

4

Pasniedz karstas un rotā ar zemenēm.

Iesūtīja: no "Cāļa" konferences, pirmavots nav norādīts

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!