15Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
200 gbaltmaize130 gzemenes150 gābolu sula1 ĒKcukurs2 ĒKsviestā apceptas rīvmaize2 gab.olas1 ĒKsviests
Pagatavošana
1
Zemenes nomazgā, ar dakšiņu saspiež, sajauc ar ābolu sulu, cukuru, rīvmaizi, līdz iegūst biezu masu.
2
Ar šo masu pārziež maizes šķēles.
3
Sagatavotās maizes iemērc sakultā olā, apviļā rīvmaizē un apcep sviestā uz lielas uguns.
4
Pasniedz karstas un rotā ar zemenēm.
Iesūtīja: no "Cāļa" konferences, pirmavots nav norādīts
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit