Foto: DELFI
Zemeņu aukstā zupa laiskai nedēļas nogalei. Un pat tie mazie rakari, kas to vien zina, kā pa šķīvi ņergāties un biezpienu neēst, šito ēd un prasa vēl.
20Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
1 lkefīrs500 gValmieras jaunais biezpiens250 gsaldais krējums vaniļas cukurs cukurs300 gzemenes piparmētras

Pagatavošana

1

Biezpienu un saldo krējumu ar mikseri samaisa viendabīgi. Pielej kefīru un pēc garšas pievieno cukuru un vaniļas cukuru. Liek ledusskapī ~ uz 1 stundu.

2

Zemenes (var likt arī vairāk) notīra, sagriež gabaliņos.

3

Zupu īsi uzputo vēlreiz ar mikseri, iemaisa ogas un pasniedz, dekorējot ar piparmētras lapiņām.

* garda arī ar mellenēm, avenēm, banāniem.

Iesūtīja: Nora

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!