20Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
1 lkefīrs500 gValmieras jaunais biezpiens250 gsaldais krējums vaniļas cukurs cukurs300 gzemenes piparmētras
Pagatavošana
1
Biezpienu un saldo krējumu ar mikseri samaisa viendabīgi. Pielej kefīru un pēc garšas pievieno cukuru un vaniļas cukuru. Liek ledusskapī ~ uz 1 stundu.
2
Zemenes (var likt arī vairāk) notīra, sagriež gabaliņos.
3
Zupu īsi uzputo vēlreiz ar mikseri, iemaisa ogas un pasniedz, dekorējot ar piparmētras lapiņām.
* garda arī ar mellenēm, avenēm, banāniem.
Iesūtīja: Nora
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit