
5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 kgzemenes0.75 gab.svaigi spieta apelsīna sula20 gželatīns50 mlkonjaks10 gcitronskābe
Pagatavošana
1
Noraujiet zemenēm lapiņas un kātiņus, nomazgājiet un sagrieziet tās uz pusēm vai četrās daļās, lieciet traukā.
2
Tajā pašā traukā lejiet apelsīnu sulu, pieberiet cukuru un citronskābi. Pavāriet uz stipras uguns 30 sekundes, tad pielejiet izšķīdinātu želatīnu, samaisiet un pildiet sagatavotās burkās.
Iesūtīja: Pūķīte
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit