Foto: Shutterstock
Zemeņu ievārījums franču gaumē - eksotisks našķis burciņā.
5Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

1 kgzemenes0.75 gab.svaigi spieta apelsīna sula20 gželatīns50 mlkonjaks10 gcitronskābe

Pagatavošana

1

Noraujiet zemenēm lapiņas un kātiņus, nomazgājiet un sagrieziet tās uz pusēm vai četrās daļās, lieciet traukā.

2

Tajā pašā traukā lejiet apelsīnu sulu, pieberiet cukuru un citronskābi. Pavāriet uz stipras uguns 30 sekundes, tad pielejiet izšķīdinātu želatīnu, samaisiet un pildiet sagatavotās burkās.

Iesūtīja: Pūķīte

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!