20Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 3
2 gab.olu dzeltenumi80 gpūdercukurs300 gsaldais krējums60 gzemenes1.5 TKželatīns
Pagatavošana
1
Olu dzeltenumus saputo ar cukuru.
2
Zemenes sablenderē un iemaisa masā.
3
Saldo krējumu saputo un iecilā dzeltenumu masā.
4
Želatīnu uzbriedina, izkausē un iemaisa krēmā.
5
Krēmu pilda deserta trauciņos un liek ledusskapī sastingt. Dekorē ar piparmētru lapiņām un svaigām zemeņu šķēlēm.
6
::!recepte::
Iesūtīja:
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit