2Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 kgzemenes100 gcukurs
Pagatavošana
1
Svaigas, gatavas ogas likt burkās, pārkaisīt cukuru. Burkas aiztaisīt ar vates tamponu vai saliktu audumu vairākās kārtās un turēt vēsā vietā 1 mēnesi, periodiski sakratot burkas, lai cukurs pilnībā izkūst.
2
Tad sīrupu noliet, izfiltrēt un saliet sagatavotos traukos, aiztaisīt ar pergamenta papīru un glabāt aukstā vietā vai pasterizēt: 1/2 l burkas 10 minūtes, 1 l burkas 12-15 minūtes 85 *C.
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit