20Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1.5 lsarkanvīns5 lūdens1 gab.apelsīna sula krustnagliņas2 gab.apelsīni2 gab.citroni6 ĒKcukurs vai medus1 gab.kanēļa standziņa2 TKsvaigi rīvēts ingvers2 ĒKapelsīnu-ķiršu liķieris
Pagatavošana
1
Katlā ielej sarkanvīnu un ūdeni. Pievieno 1 apelsīna sulu.
2
Tad sagrieztu ripiņās apelsīnus un citronus un pārējās sastāvdaļas, izņemot liķieri.
3
Punšu liek vārīties, kad uzvārās noņem no uguns un pielej liķieri.
4
Lej karstumizturīgās krūzes vai glāzēs un pasniedz.
Iesūtīja: Vineta
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit