
Sastāvdaļas norādītas uz 1 litru ūdens.
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 1
100 gžāvēta cūkgaļa40 gšķeltie zirņi15 gburkāni15 gsīpoli vai puravi5 gpētersīļi10 gmiežu grūbas pēc garšasgaršvielas
Pagatavošana
1
Cūkas gaļu (sālītu vai žāvētu) sadala gabalos, liek karstā ūdenī, uzvāra, noputo.
2
Tad pievieno mērcētus zirņus, noskalotas grūbas, sagrieztus burkānus, sīpolus vai puravus, pētersīļus, garšvielas un vāra, līdz gaļa un zirņi mīksti.
Iesūtīja: Cālis.lv arhīvs
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit