<a rel="cc:attributionURL" href="http://www.flickr.com/photos/mccun934/">Mike McCune</a> / <a rel="license" href="http://creativecommons.org/licenses/by/2.0/deed.en">cc</a>
Zirņu zupa ar tomātiem, iespējams, nav izplatītākā kombinācija, tomēr reizēm der izmēģināt arī ko jaunu! Lai labi garšo!
120Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
0.5 glāzezirņi2 gab.nelieli burkāni1 gab.tomāts1 gab.mazs sīpols1 TKsviests

Pagatavošana

1

Zirņus iemērc aukstā ūdenī uz 1 stundu.

2

Burkānus nomizo un sarīvē.

3

Tomātus sagriež šķēlītēs, sīpolu - gredzenos un liek vārīties kopā ar zirņiem, līdz gatavs.

4

Pirms pasniegšanas pievieno sviestu.

Iesūtīja: Ieva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!