<a rel="cc:attributionURL" href="http://www.flickr.com/photos/georgeparrilla/">George Parrilla</a> / <a rel="license" href="http://creativecommons.org/licenses/by/2.0/deed.en">cc</a>
Ekonomiski un garšīgi - zivju un dārzeņu zupa vakariņām.
60Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
150 gzivs (lasis, zutis u.tml.) laša asaka, aste, galva pēc garšassīpoli pēc garšaspētersīļi25 gburkāni50 gzaļie zirnīši150 gkartupeļi10 gsviests1 šķēlecitrons pēc garšaszaļumi pasniegšanai

Pagatavošana

1

No zivju galvām, astēm, asakām vāra zivju buljonu, izkāš.

2

Buljonā liek kubiņos sagrieztus burkānus un, kad tie gandrīz mīksti, pievieno kartupeļus, zirņus un vāra, līdz dārzeņi mīksti. Vārīšanas beigās zupai pieliek sviestu.

3

Pirms pasniegšanas zupā liek atsevišķi buljonā vārītus zivju gabaliņus, citrona šķēlīti, sasmalcinātus zaļumus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!