<a rel="cc:attributionURL" href="http://www.flickr.com/photos/aloi/">Christopher Aloi</a> / <a rel="license" href="http://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0/deed.en">cc</a>
Cūkgaļas karbonāde bez kauliņa, marinēta sinepju, bazilika un citrona sulas maisījumā, mmmm.... gardi!
60Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Cūkgaļas karbonāde ar kauliņu sinepes Citrons vārīti kartupeļi sīpols saldais krējums ķiploka daiviņas Baziliks un citi zaļumi

Pagatavošana

1

Cūkgaļas karbonādi iemarinē ar sinepēm, pievieno baziliku, pikanto gaļas garšvielu un citrona sulu.

2

Sakapā ķiplokus, kārto uz gaļas un liek uz grila cepties.

3

Kartupeļus liek vārīties un, kad tie pavārījušies, apcep. Pievieno kartupeļiem sīpolus, ķiplokus, sāli un zaļumus. Pielej saldo krējumu un ļauj pasautēties.

Pasniedz kopā karbonādi ar kartupeļiem.

Iesūtīja: Ainars Ašmanis kopā ar Andri Poli

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!