
20Minūtes
13Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 1
30 gdažādu veidu salāti20 gpaprika20 gmarinēti gurķi20 gtomāti30 gauksti kūpināts cūkgaļas šķiņķis10 gbaltmaizes grauzdiņi melnās olīvas marinēti sīpoliņi konservēti peperoni majonēze kečups skābs kŗējums "Pimento” mērce
Pagatavošana
1
Uz šķīvja liek saplucinātas salātu lapas, salmiņos sagrieztu papriku, pusripiņās sagrieztus konservētus gurķus, šķēlītēs sagrieztus tomātus.
2
Pārlej ar mērci, kas pagatavota no majonēzes, kečupa, skāba krējuma un "Pimento" mērces (krējums un kečups 1:1).
3
Uzber kubiņos sagrieztu auksti kūpinātu cūkgaļas šķiņķi un baltmaizes grauzdiņus. Salātus dekorē ar melnām olīvām, konservētiem sīpoliņiem un peperoni.
Iesūtīja: Čili Pica
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit