60Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
3 gab.kartupeļi50 gcietais siers Džiugas50 mlsaldais krējums timiāna zariņš sāls, pipari sviests, eļļa cepšanai
Pagatavošana
1
Nomizo kartupeļus un sagriež plānās šķēlītēs.
2
Cepamtrauku iesmērē ar sviestu un kārto tajā kartupeļu šķēlītes. Uzsmidzina nedaudz eļļas, pārkaisa sāli un piparus pēc garšas. Uz kartupeļiem uzliek timiāna zariņu. un liek cepeškrāsnī - 180oC temperatūrā.
3
Pēc 40-50 minūtēm kartupeļiem pārlej saldo krējumu un uzkaisa rīvētu sieru. Cep, līdz parādās zeltaini brūna garoziņa.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit