150Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
2 kgcūkgaļas lāpstiņa0.5 kgšampinjoni0.5 kgsīpoli pētersīļu buntīte1 gab.ķiploks eļļa, sāls, pipari
Pagatavošana
1
Ņem aptuveni 7 cm biezu cūkgaļas lāpstiņas gabalu, iegriež sānā, lai veidotu pēc iespējas lielāku kabatu.
2
Sacep sēnes ar sīpoliem, samaisa ar kapātiem zaļumiem.
3
Gaļu iesmērē ar eļļu, sāla un piparo (arī kabatas iekšpusē).
4
Gaļu pilda ar sagatavoto sēņu un sīpolu masu, ieliek arī veselu ķiploka galviņu.
5
Gaļas gabalu liek cepamtraukā, kas ieziesta ar eļļu. Ielej traukā vienu tasi buljona. "Groziņu" pārsedz ar foliju.
6
Cepeškrāsni uzkarsē līdz 200oC. Gaļu cep apmēram divas stundas.
Recepti atsūtīja: Brat2.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit