Brat2
Sātīgai maltītei - ar sēnēm un sīpoliem pildīts cūkgaļas groziņš. Pasniedz ar kartupeļiem un štovētiem kāpostiem!
150Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
2 kgcūkgaļas lāpstiņa0.5 kgšampinjoni0.5 kgsīpoli pētersīļu buntīte1 gab.ķiploks eļļa, sāls, pipari

Pagatavošana

1

Ņem aptuveni 7 cm biezu cūkgaļas lāpstiņas gabalu, iegriež sānā, lai veidotu pēc iespējas lielāku kabatu.

2

Sacep sēnes ar sīpoliem, samaisa ar kapātiem zaļumiem.

3

Gaļu iesmērē ar eļļu, sāla un piparo (arī kabatas iekšpusē).

4

Gaļu pilda ar sagatavoto sēņu un sīpolu masu, ieliek arī veselu ķiploka galviņu.

5

Gaļas gabalu liek cepamtraukā, kas ieziesta ar eļļu. Ielej traukā vienu tasi buljona. "Groziņu" pārsedz ar foliju.

6

Cepeškrāsni uzkarsē līdz 200oC. Gaļu cep apmēram divas stundas.

Recepti atsūtīja: Brat2.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!