15Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
500 globītas garneles6 gab.sāļie krekeri3 ĒKolīveļļa2 ĒKrīvēts cietais siers Džiugas2 gab.smalki sagrieztas ķiploka daiviņas pētersīļi (nav obligāti)
Pagatavošana
1
Cepumus sasmalcina un sajauc ar ķiploku un rīvētu cieto sieru. Ja vēlas, var pievienot smalki sagrieztus pētersīļus.
2
Olīveļļā apcep garneles. Papildu asumam pannā var pievienot vienu aso piparu.
3
Nolej lieko eļļu un pārber garneles ar pusi cepumu un siera maisījuma. Nedaudz apcep.
4
Pasniedz tūlīt, pārkaisot ar pārējo krekeru un siera maisījumu.
Šo recepti radījis spāņu virtuves virtuozs Marks Audiberts.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit