Džiugas
Interesanta uzkoda draudzīgām sarunām pie vīna vai alus glāzes - garneles kraukšķīgā krekeru un cietā siera garoziņā.
15Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
500 globītas garneles6 gab.sāļie krekeri3 ĒKolīveļļa2 ĒKrīvēts cietais siers Džiugas2 gab.smalki sagrieztas ķiploka daiviņas pētersīļi (nav obligāti)

Pagatavošana

1

Cepumus sasmalcina un sajauc ar ķiploku un rīvētu cieto sieru. Ja vēlas, var pievienot smalki sagrieztus pētersīļus.

2

Olīveļļā apcep garneles. Papildu asumam pannā var pievienot vienu aso piparu.

3

Nolej lieko eļļu un pārber garneles ar pusi cepumu un siera maisījuma. Nedaudz apcep.

4

Pasniedz tūlīt, pārkaisot ar pārējo krekeru un siera maisījumu.

Šo recepti radījis spāņu virtuves virtuozs Marks Audiberts.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!