<a rel="cc:attributionURL" href="http://www.flickr.com/photos/ginnerobot/">Ginny</a> / <a rel="license" href="http://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0/deed.en">cc</a>
Ja kārojas ko saldu un vienkāršu, ātrā kefīra kūka būs tieši laikā! Pīrāgam var pievienot ogas, augļus, kam pāri ber drumstalas.
40Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

6 gab.olas1 lkefīrs (vai rūgušpiens)1.5 glāzescukurs4.5 glāzesmilti1 TKsoda

Pagatavošana

1

Olas, kefīru, cukuru, sodu sakuļ, iesijā miltus un kārtīgi samaisa.

2

Mīklai jābūt skāba krējuma konsistencē.

3

Cep 220 grādos 25 minūtes, līdz paliek gaiši brūns.

Lai labi garšo!

Atsūtīja: Līga

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!