Aikāgaršo!
Svētku sajūtai un īpašam pārsteigumam - kakao dzēriens ar dedzinātu zefīru.
10Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
4 ĒKkakao200 mlūdens3 ĒKbrūnais cukurs400 mlpiens200 mlsaldais krējums1 saujamaltas piparkūkas4 zefīra pusītes

Pagatavošana

1

Uzvāra ūdeni un sajauc kopā ar kakao un 1 ēdamkaroti cukura.

2

Sakarsē pienu, pievieno 1 ēdamkaroti cukura.

3

Viegli uzputo saldo krējumu ar 1 ēdamkaroti cukura.

4

Ja tev mājās ir brilē krēma deglis, tad apdedzina zefīrus, tā, lai tie kļūst mīkstāki un gardāki. Tāpat zefīrus var apdedzināt arī cepeškrāsnī - sakarsē to līdz 200 g, grila režīmā, liec apdedzināties uz 2 līdz 5 minūtēm.

5

Krūzē lej kakao, tad pienu un putotu krējumu.

6

Pārber ar piparkūku drumstalām un virsū kārto zefīrus.

"Aikāgaršo" ideja! Ja esi kafijas cienītājs, tad lielisks saldinātājs pie tās būs zefīrs, kā rezultātā nebūs nepieciešams piens, bet dzēriens izdosies lielisks.

Receptes autors: "Aikāgaršo!"

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!