35Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
100 gburkāni100 gsīpoli200 gcukini300 gķirbis150 ggriķi200 gvārītas, tīrītas garneles ūdens2 ķiploka daiviņas50 gbazilika pesto sāls, pipari
Pagatavošana
1
Burkānus, cukīni un ķirbi sagriež nelielos kubiņos un apcep uz pannas zeltaini brūnus.
2
Dārzeņiem pievieno sasmalcinātu ķiploku un nedaudz apcep.
3
Katlā uzvāra ūdeni un pievieno griķus un apceptos dārzeņus. Pievieno sāli un piparus pēc garšas.
4
Vāra, kamēr griķi ir mīksti.
5
Kad zupa ir gatava, to salej šķīvjos pa porcijām, virsū liek garneles un pārsmidzina ar bazilika pesto.
Lai labi garšo!
PusdienasVakariņasĀtri pagatavojami ēdieniĒdieni bērniemĀrstnieciskais uztursGarnelesGriķiĶiplokiŪdensZivju un jūras produktu zupasCitas zupasIkdienas maltīteiķirbis
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit