Foto: iStock
Ko pagatavot vakariņās pēc darba, lai viss vakars nebūtu jāpavada pie plīts un varētu veltīt laiku ģimenei? Šīs kartupeļu pankūkas var izcept 20 minūtēs, turklāt recepte ir tik vienkārša, ka būs pa spēkam arī iesācējiem.
20Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
sāls, pipari6 kartupeļi2 olas100 gcietais siers puse paprikas4 ĒKmilti

Pagatavošana

1

Kartupeļus nomazgā, nomizo un smalki sarīvē.

2

Sieru sarīvē uz rupjas rīves. Papriku sagriež mazos gabaliņos, iemaisa kartupeļos un pievieno sieru.

3

Olas sakuļ un piejauc kartupeļu masai, pievieno mīklai miltus, sāli un piparus. Visu samaisa un sakarsētā pannā cep nelielas pankūciņas.

Pasniedz ar skābo krējumu un zaļumiem. Lai labi garšo!

"Tasty.lv" iesaka: gards papildinājums kartupeļu pankūkām ir mazsālīts lasis. Noteikti izmēģini!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!