20Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
sāls, pipari6 kartupeļi2 olas100 gcietais siers puse paprikas4 ĒKmilti
Pagatavošana
1
Kartupeļus nomazgā, nomizo un smalki sarīvē.
2
Sieru sarīvē uz rupjas rīves. Papriku sagriež mazos gabaliņos, iemaisa kartupeļos un pievieno sieru.
3
Olas sakuļ un piejauc kartupeļu masai, pievieno mīklai miltus, sāli un piparus. Visu samaisa un sakarsētā pannā cep nelielas pankūciņas.
Pasniedz ar skābo krējumu un zaļumiem. Lai labi garšo!
"Tasty.lv" iesaka: gards papildinājums kartupeļu pankūkām ir mazsālīts lasis. Noteikti izmēģini!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit