35Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
1 sīpols1 rācenis2 burkāni500 gkartupeļi60 gķiploks400 g'Rimi' pupiņas četru veidu pēc garšassāls, pipari, garšvielas eļļa vai sviests cepšanai
Pagatavošana
1
Notīra un sagriež dārzeņus vienādos gabalos.
2
Dziļā pannā sakarsē eļļu vai sviestu, apcep burkānus un sīpolus.
3
Pievieno kartupeļus un ķiploku, uzliek vāku un turpina sautēt, ja nepieciešams, pievieno nedaudz ūdeni, lai nepiedeg.
4
Sautē dārzeņus 15 minūtes, tad pievieno rāceņus un turpina sautēt vēl 10 minūtes.
5
Kad dārzeņi mīksti, pievieno pupiņas, sāli, piparus un citas garšvielas pēc savas izvēles.
6
Pasniedz siltu, ar svaigiem zaļumiem un jogurtu bez piedevām vai krējumu.
Aikāgaršo padoms!
Ja vēlies, lai sautējums būtu maigāks, pamēģini dārzeņus sautēt nevis ūdenī vai buljonā, bet pienā; tas padarīs sautējumu nedaudz maigāku un saldenāku. Uz šo produktu daudzumu būs nepieciešams apmēram 400 ml piena. Esi uzmanīgs un nepiededzini!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit