Foto: DELFI.lt
Vistas stilbiņus un brokoļus novāra. Brokoļus sadala nelielās rozetītēs, vistas gaļu saplucina.
60Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
1 lavašs1 saujabrokoļi4 vistas stilbiņi0.5 gab.cukini pēc garšassāls, pipari1 šķipsnačili pipari4 ĒKskābs krējums150 gkūpināts siers olīveļļa cepšanai

Pagatavošana

1

Sieru sagriež 2-3 mm biezās šķēlēs.

2

Sakarsē pannā olīveļļu un no abām pusēm apcep plānās, garenās šķēlēs sagrieztus cukini. Pārkaisa ar sāli un pipariem pēc garšas.

3

Pannā, kurā tika cepti cukini, strauji apcep vārīto vistas gaļu.

4

Lavašu atloka un pārziež ar krējumu. Virsū kārto siera šķēles, ko pārsedz ar ceptajiem cukini.

5

Pāri liek plucināto vistas gaļu un brokoļus, pārkaisa nedaudz čili piparus.

6

Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180-200 grādiem.

7

Lavašu saritina, pārgriež uz pusēm un ietin folijā. Liek sakarsētajā cepeškrāsnī un cep aptuveni 15 minūtes.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!