240Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
200 g'Laimas' šokolāde ar 70% kakao200 gsviests6 olas200 gcukurs100 gmilti100 mlsmiltsērkšķu sula50 gcukurs100 mlūdens3 gagar-agar
Pagatavošana
1
Gatavo fondantu:
2
Šokolādi izkausē ūdens peldē, iemaisa sviestu, viegli uzputotas olas, kas sakultas ar cukuru un iesijā miltus.
3
Mīklai ļauj 20 minūtes "atpūsties", pēc tam lej formiņā un 8 minūtes cep cepeškrāsnī 200 grādu temperatūrā.
4
Fondantu pasniedz ar smiltsērkšķu želeju.
5
Gēla pagatavošana:
6
Sulu, ūdeni un cukuru lej katliņā, visu uzvāra.
7
Pievieno agar-agar, pavāra 2 minūtes, nokāš šķidrumu un lej traukā. Masai ļauj kārtīgi sastingt. Kad sula saželējusi, to ar blenderi sakuļ līdz viendabīgai masai.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit