5Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
200 gkonservētas pupiņas200 gkonservēts tuncis savā sulā1 šalotes sīpols1 ķiploka daiviņa pētersīļi, rukola, svaigi spināti1 citrons olīveļļa sāls, pipari
Pagatavošana
1
Sīpola pusīti un ķiploka daiviņu sīki sasmalcina un sajauc ar konservētām pupiņām.
2
Pievieno smalcinātus pētersīļus, spinātus un rukolu, kā arī konservēto tunci.
3
Salātos iejauc mērci, kas gatavota no viena citrona sulas un olīveļļas. Sāls, pipari - pēc garšas.
Gatavs! Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit