Ideja pavisam vienkārša - pankūkas cep no klasiskās biskvīta mīklas.
40Minūtes
3Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
6 olas6 ĒKmilti6 ĒKcukurs
Pagatavošana
1
Atsevišķi saputo olu baltumus un dzeltenumus.
2
Olas dzeltenumus kuļ ar cukuru, kad masa palikusi gaiša un apjoms palielinājies, iemaisa miltus.
3
Visu kārtīgi sakuļ un masā iecilā olu baltumus.
4
Cep nelielas pankūciņas sakarsētā pannā - eļļā.
Pašas par sevi pankūkas ir diezgan saldas, tādēļ pasniedz ar skābu ievārījumu vai krējumu. Ja no vasaras saldētavā palikušas vēl saldētas ogas, var atkausēt un sablendēt tās - kopā ar jogurtu vai tāpat vien!
Ātri pagatavojami ēdieniĒdieni bērniemĒdieni veģetāriešiemBērnu ballītes ēdieniPannā cepts ēdiensPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasCukursMiltiOlasPankūkasviegliIkdienas maltīteiMeklējam februāra garšu!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit