20Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
500 gtumšā šokolāde200 mlsaldais krējums svaigi augļi pēc izvēles - zemenes, melone, banāni, āboli, bumbieri, vīnogas biskvīta cepumi
Pagatavošana
1
Šokolādi salauž mazos gabaliņos, liek nelielā katliņā, pielej saldo krējumu un maisot karsē uz mazas liesmas, līdz šokolāde izkususi un masa ir viendabīga.
2
Ja vēlas, pievieno kausētajai šokolādei 1 tējkaroti kanēļa vai nedaudz brendija.
3
Pārlej kausēto šokolādi bļodiņā vai šokolādes fondī trauciņā, ko liek virs tējas sveces un pasniedz nekavējoties.
Ēd ar deserta vai fondī dakšiņām, zemenes, melones gabaliņus vai jebkurus citus augļus vispirms iemērcot kausētajā šokolādē. Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit