135Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
100 gtumšā šokolāde75 mlīru krēma liķieris 'Bailey's'60 gcukurs30 gkukurūzas milti1 olas dzeltenums250 mlpiens100 mlsaldais krējums
Pagatavošana
1
Nelielā katliņā ber cukuru un kukurūzas miltus, pielej pienu un visu maisa, līdz sausās sastāvdaļas izšķīst.
2
Pievieno olas dzeltenumu un saldo krējumu un, nepārtraukti maisot, vāra uz vidējas liesmas, līdz virums sāk burbuļot un sabiezē.
3
Noņem no uguns un pievieno liķieri, kā arī sīkos gabaliņos salauztu šokolādi. Visu maisa, līdz šokolāde izkususi un veidojas viendabīga masa.
4
Pudiņu ielej deserta trauciņos, nedaudz atdzesē un liek ledusskapī pilnībā atdzist. Lai izvairītos no "plēvītes" veidošanās pār pudiņu, trauciņus pārklāj ar pārtikas plēvi.
5
Pirms pasniegšanas rotā ar šokolādes skaidiņām vai kakao pulveri, vai putukrējumu, vai arī ar visu kopā!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit