Foto: Shutterstock
Ne pārāk sarežģīta deserta recepte - Filadelfijas siera un kakao krēms, kuru atsvaidzina saldskābās granātābolu sēkliņas.
20Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
500 mlputukrējums2 ĒKkakao pulveris pēc garšaskonjaks250 gFiladelfijas svaigais siers4 ĒKpūdercukurs granātābola sēkliņas

Pagatavošana

1

Putukrējumu sakuļ ar kakao un nedaudz konjaka.

2

Atsevišķā bļodā sajauc Filadelfijas sieru un cukuru, maisa, līdz masa kļuvusi viegla un gaisīga.

3

Siera masā iecilā putukrējum un maisa, līdz masa kļuvusi viendabīga.

4

Krēmu liek deserta trauciņos, nedaudz atdzesē un pasniedz ar tīrītām granātābola sēklām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!