20Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
500 mlputukrējums2 ĒKkakao pulveris pēc garšaskonjaks250 gFiladelfijas svaigais siers4 ĒKpūdercukurs granātābola sēkliņas
Pagatavošana
1
Putukrējumu sakuļ ar kakao un nedaudz konjaka.
2
Atsevišķā bļodā sajauc Filadelfijas sieru un cukuru, maisa, līdz masa kļuvusi viegla un gaisīga.
3
Siera masā iecilā putukrējum un maisa, līdz masa kļuvusi viendabīga.
4
Krēmu liek deserta trauciņos, nedaudz atdzesē un pasniedz ar tīrītām granātābola sēklām.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit