420Minūtes
3Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
200 mlpiens 2,5%200 gcukurs20 gsviests
Pagatavošana
1
Lej katliņā 200 ml piena (ar vismaz 2,5% tauku saturu, šajā reizē liesais piens nederēs), 200 gramus cukura un 20 gramus sviesta. Visu samaisa un uz lēnas uguns vāra, līdz masa sāk biezēt. Ņem vērā, ka katliņā iebiezinātais piens būs pašķidrs, tas sabiezēs ledusskapī, tādēļ svarīgi pienu nepārvārīt.
2
Kad piens vārījies aptuveni 10-15 minūtes, izslēdz plīti un iegūto masu atdzesē. Atdzisušo pienu liek ledusskapī un ļauj sabiezēt, produkts būs gatavs pēc sešām stundām.
Recepti atsūtīja: Putna piens
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit