Armands Meirāns
Vienkāršs un gards deserts - plūmju un cepumu kārtojums ar krēmsiera un skābā krējuma krēmu. Recepti piedāvā Signe Meirāne ("Četras Sezonas").
20Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

175 g'Rasa' krēmsiers ar cepumiem3 ĒK25% skābais krējums4 ĒKdabīgais cukurs100 gmīkstas žāvētās plūmes0.5 svaiga apelsīnas sula30 mlbrendijs, kalvadoss vai amareto liķieris PASNIEGŠANAI:10 saberzti cepumi, piemēram, Digestive drupināti lazdu rieksti200 gābolu biezenis

Pagatavošana

1

Bļodā liek krēmsieru, cukuru un skābu krējumu, visu saputo.

2

Blenderī liek plūmes, sulu un brendiju vai konjaku vai mandeļu liķieri un sablendē.

3

Kārto deserta trauciņos: vispirms plūmes, tad krēmu, tad ābolu biezeni, tad cepumus un krēmu.

4

Dekorē ar riekstiem vai cepumiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!