
20Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
175 g'Rasa' krēmsiers ar cepumiem3 ĒK25% skābais krējums4 ĒKdabīgais cukurs100 gmīkstas žāvētās plūmes0.5 svaiga apelsīnas sula30 mlbrendijs, kalvadoss vai amareto liķieris PASNIEGŠANAI:10 saberzti cepumi, piemēram, Digestive drupināti lazdu rieksti200 gābolu biezenis
Pagatavošana
1
Bļodā liek krēmsieru, cukuru un skābu krējumu, visu saputo.
2
Blenderī liek plūmes, sulu un brendiju vai konjaku vai mandeļu liķieri un sablendē.
3
Kārto deserta trauciņos: vispirms plūmes, tad krēmu, tad ābolu biezeni, tad cepumus un krēmu.
4
Dekorē ar riekstiem vai cepumiem.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit