10Minūtes
3Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
svaigi tomāti saldais krējums Tobasco
Pagatavošana
1
Uzkarsē pannu un ber tajā smalki sagrieztus tomātus.
2
Pievieno tobasko mērci - daudzums atkarīgs no tā, cik ass ēdiens patīk. Trīs pilieni, ja vēlies asāku, 1-2, ja ne tik asu.
3
Kad tomāti ar tobasko karsējušies 2-3 minūtes, pievieno saldo krējumu, visu samaisa un karsē vēl dažas minūtes, līdz mērce sāk burbuļot.
Gatavs!
Pasniedz ar makaroniem vai rīsiem.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit