Olu skaits atkarīgs no no brokastotāju skaita un cepamtrauka izmēra - uz vienu ēdāju rēķina divas lielas vai trīs mazas olas.
35Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
8 olas560 mlpiens30 gsviests pēc garšassāls, pipari
Pagatavošana
1
Ieslēdz cepeškrāsni un sakarsē līdz 180 grādiem.
2
Olas iesit bļodā, pievieno šķipsnu sāls un nedaudz baltos piparus. Pielej pienu, rēķinot apmēram 70 ml uz vienu olu. Visu sakuļ un lej cepamtraukā.
3
Katliņā vai pannā izkausē piciņu sviesta (20-40 gramus), to lej pāri olu un piena masai un visu liek cepeškrāsnī uz aptuveni 30 minūtēm.
Kad omlete sāk atlekt no trauka maliņām, tā ir gatava! Gaisīga un ļoti maiga - lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit