Sastāvdaļas
Pagatavošana
Gurķi nomizo un, ņemot talkā dārzeņu nazi, sagriež plānās, garenās plāksnītēs.
Šķīvī kārto salātus, kam pāri liek gurķu šķēlītes un redīsu dīgstus.
Sieru ar dārzeņu mizojamo nazīti sagriež plānās strēmelītēs un kārto šķīvja centrā.
"Tā kā visas sastāvdaļas ir pavasarīgas, es salātiem pārleju tikai citronu sulu. Nepievienoju ne sāli, ne citas garšvielas, jo visu vajadzīgo garšu buķeti piešķir tieši siers!" stāsta Agnese.
Šī ir konkursa recepte. Gardēžu portāls "Tasty.lv" sadarbībā ar leģendāro sieru "Džiugas" un restorānu "Aqua Luna" aicina pieteikties bezmaksas ēdienu gatavošanas meistarklasei pie šefpavāra Ginta Aizupieša!
Meistarklases nodarbība notiks otrdien, 8. aprīlī plkst 9.00 restorānā "Aqua Luna" Andrejostas ielā 4, Rīgā. Pieteikšanās meistarklasei - līdz trešdienai, 2.aprīlim. Sūti pieteikumu uz e-pastu receptes@delfi.lv, norādot "Siera meistarklasei". Pieteikumā norādi savu vārdu, uzvārdu, kontaktinformāciju, kā arī sava ēdiena vai uzkodu recepti (ar foto), kurā tiek vai var tikt izmantots cietais siers "Džiugas".
Uz bezmaksas meistarklasi pie šefpavāra Ginta Aizupieša tiks uzaicināti 3 labāko (gardāko, interesantāko un citādi netradicionālāko) recepšu autori. Meistarklases laikā tiks gatavoti gardi ēdieni ar labāko sezonālo produktu izlasi un protams - siers, siers, siers!
Projekts sadarbībā ar: