90Minūtes
13Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
1.5 tasemilti0.5 tasecukurs1 TKcepamais pulveris1 šķipsnasoda1 šķipsnasāls0.5 tasemargarīns cepšanai Rama Maestro0.5 tasepiens1 ola1 TKvaniļas cukurs0.5 tasemilti pildījumam0.25 tasecukurs pildījumam3 ĒKmargarīns cepšanai Rama Maestro pildījumam300 gmellenes pildījumam un dekorēšanai
Pagatavošana
1
Sakarsē cepeškrāsni līdz 175 grādiem. Iezied ar taukvielām un apbārsti ar miltiem cepamo veidni.
2
Sajauc miltus, cukuru, cepamo pulveri, sodu un sāli lielā bļodā.
3
Citā traukā sajauc izkausētu margarīnu, pienu, olu, vaniļas cukuru stingrā konsistencē, pievieno iepriekš iegūtajai masai un ieliec to cepamajā veidnē.
4
Atsevišķi sajauc pildījumam domātās sastāvdaļas - miltus, cukuru, izkausētu margarīnu, veidojot drumstalas, ko pārber pāri veidnē esošajai mīklai.
5
Pievieno svaigas vai saldētas mellenes, kas sajauktas ar citrona sulu un nedaudz cukura. Tās vari aizstāt arī ar melleņu sīrupu vai ievārījumu.
6
Cep stundu, līdz kūka kļūst zeltaina.
7
Dekorē ar svaigām ogām.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit