Tiesa, puķkāpostu nebija pārāk daudz, bet turpat līdzās cēli gozējās arī maišelis ar saldētiem zirnīšiem, kas arī tika likti lietā.
25Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
800 gziedkāposts400 gzirnīši pēc garšassāls2 ĒKsviests
Pagatavošana
1
Nelielā ūdens daudzumā novārīju ziedkāpostus, atsevišķā katliņā uzvārīju zirnīšus.
2
Kad ziedkāposti gatavi, nokāsu šķidrumu un ar nelielu sviesta piciņu sablendēju ziedkāpostus biezenī.
3
Gatavo biezeni sajaucu ar zirnīšiem un tas arī viss!
Viegla, vienkārša un superātra piedeva gaļas vai zivs ēdieniem!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit