Sastāvdaļas
Pagatavošana
Olas, cukuru un kakao sakuļ biezā masā, pievieno siltu pienu, miltus un sodu, visu kārtīgi samaisa.
Sakarsē cepeškrāsni līdz 170°C, iegūto masu lej ietaukotā kūkas formā un cep apmēram 1 stundu.
Atdzesē biskvītu un izņem no formas, nogriež biskvītam nedaudz no virspuses un sadrupina vai samaļ to drumstalās, bet atlikušo biskvīta daļu pārgriež uz pusēm.
Sajauc medu ar laima sulu un pievieno siltu ūdeni. Abas biskvīta puses kārtīgi aplej ar medusūdeni.
Sagatavo krēmu – sakuļ saldo krējumu ar cukuru.
Liek kopā tortes kārtas – starp biskvīta plāksnēm iesmērē apmēram trešdaļu krēma un pievieno arī ogas.
Atlikušo krēmu liek tortei pa virsu, iesmērē arī tortes sānus, apber ar drumstalām.
Pirms pasniegšanas ļauj tortei pastāvēt un "savilkties".
Aikāgaršo padoms! Cepot iedur biskvītā ar kociņu un pārbaudi tā gatavību – ja pie kociņa ir pielipusi mīkla, biskvīts vēl ir jācep.