Publicitātes foto
"Finn Crisp" sausmaizītes, pareizi sagatavojot, var pārveidot pavisam citādākā ēdienā, izmēģini, piemēram, šo recepti - rudzu našķa rulete ar olu un kazas sieru!
15Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 1
2 Plānās rudzu sausmaizītes 'Finn Crisp'1 ola2 šķēleskazas siers malti melnie pipari

Pagatavošana

1

Divas Finn Crisp rudzu sausmaizītes iemērc ūdenī, līdz tās kļūst mīkstas.

2

Ietauko apaļu metāla veidni (7 cm diametrs) ar sviestu vai eļļu. Sagatavotajās formiņās ieklāj samitrinātās sausmaizītes, līdz to gali savienojas.

3

Abas veidnes liek uz ietaukota cepamā papīra. Vienmērīgi sadala jēlo olu un ielej abās veidnēs, pa virsu olai liekot kazas siera šķēles un melnos piparus.

4

Liek sakarsētā krāsnī cepties 180⁰C temperatūrā sešas minūtes.

5

Gatavajām uzkodām uzmanīgi noņem ārējo metāla veidni un liek Finn Crisp ruletes atpakaļ krāsnī cepties vēl četras minūtes, līdz tās kļūst zeltaini brūnas un kraukšķīgas.

Pasniedz ar zaļajiem lapu salātiem. Labu apetīti!

Recepti piedāvā:

Vairāk gardu recepšu idejas un plašāku informāciju par Finn Crisp meklē: www.finncrisp.com

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!