Sastāvdaļas
Pagatavošana
Divas Finn Crisp rudzu sausmaizītes iemērc ūdenī, līdz tās kļūst mīkstas.
Ietauko apaļu metāla veidni (7 cm diametrs) ar sviestu vai eļļu. Sagatavotajās formiņās ieklāj samitrinātās sausmaizītes, līdz to gali savienojas.
Abas veidnes liek uz ietaukota cepamā papīra. Vienmērīgi sadala jēlo olu un ielej abās veidnēs, pa virsu olai liekot kazas siera šķēles un melnos piparus.
Liek sakarsētā krāsnī cepties 180⁰C temperatūrā sešas minūtes.
Gatavajām uzkodām uzmanīgi noņem ārējo metāla veidni un liek Finn Crisp ruletes atpakaļ krāsnī cepties vēl četras minūtes, līdz tās kļūst zeltaini brūnas un kraukšķīgas.
Pasniedz ar zaļajiem lapu salātiem. Labu apetīti!
Recepti piedāvā:
Vairāk gardu recepšu idejas un plašāku informāciju par Finn Crisp meklē: www.finncrisp.com