20Minūtes
2Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 10
1 gab.ciets vai pusciets siers pēc izvēles1 glāzesēkliņas vai smalcināti rieksti pēc izvēles
Pagatavošana
1
Sieru sarīvē rupjās skaidiņās, sēkliņas vai riekstus apgrauzdē uz pannas sev tīkamās garšvielās.
2
Pannā uz cepampapīra plānā kārtiņā ber sieru, tad sēkliņas un atkal sieru.
3
Liek uzkarsētā cepeškrāsnī, cep 200 grādu temperatūrā desmit minūtes.
4
Pirms ņemt nost no cepampapīra, kārtīgi atdzesē, un mēģina visus neapēst pirms laika!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit