Pie darba!
15Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 picas pamatne4 ĒKšokolādes krēms (piemēram, Nutella)2 ĒKsmalcināti lazdu rieksti1 saujaavenes pūdercukurs
Pagatavošana
1
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 230 grādiem un uzsilda tajā cepamplāti.
2
Atkausētu picas pamatni liek uz cepampapīra un cep krāsnī 4-5 minūtes.
3
Cepto picu pārsmērē ar šokolādes krēmu, pārkaisa ar riekstiem un liek vēlreiz krāsnī - cep 1 minūti.
4
Pārkaisa picu ar avenēm un pūdercukuru un pasniedz.
Vēlams nevilcināties ar ēšanu, jo atdziestot picas pamatne ātri sacietē un vairs nav tik garda.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit