Irita Antoņeviča
Ēst miltus vai neēst – tāds ir jautājums. Kamēr vienam glutēna nepanesamība ir faktiska diagnoze, otram iedomu kaite un trešajam – nesaprotams jēdziens, papildināt savu ēdienkarti ar kādu izcili vienkāršu un gardu recepti būs derīgi katram. Derēs arī dāmām, kas cenšas neēst kūciņas un bulciņas, bet saldumiņu nu tā kārojas...! Tātad sestdienas brokastīm būs tieši laikā viselementārākais ēdiens tūliņ pēc vienkārši ceptas olas.

Ņemam lauku olas (starp citu, Berga Bazāra tirgū olām ļoti labas cenas, un tirdziņš tieši šo sestdien, 24.maijā!) iesitam bļodiņā un viegli sakuļam. Otrā bļodiņā ar dakšiņu samīca banānus, pievieno sakultās olas, labi samaisa un cep uzkarsētā pannā līdz pankūkas brūnas un nejūk ārā. Viss!

Pasniedz ar tādiem kārumiem, kādi pieejami – svaigām ogām, putukrējumu, šokolādes mērci...sarakstu turpiniet paši!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!