4Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
2 kgsagriezti rabarberi3 lzemenes1.5 lūdens700 mlDansukker baltais smalkais cukurs uz vienu litru sulas
Pagatavošana
1
Notīra un rūpīgi noskalo zemenes un rabarberus. Ieliek augļus katlā, pievieno ūdeni. Uzliek vārīties un vāra 20 minūtes. Ielej maisījumu filtra audumā un ļauj notecēties 30 minūtes.
2
Izmēra dzērienu un ielej to atpakaļ katlā. Pievieno 700 ml cukura uz vienu litru dzēriena un maisot vāra 15 minūtes.
3
Noņem katlu no uguns. Rūpīgi nosmeļ putas. Iepilda sulu tīrās pudelēs. Uzglabā aukstumā.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit