Foto: Vida Press
Baltās šokolādes fondī ir īsteni saviesīgs ēdiens - pagatavo to siltā vasaras vakarā un izbaudi, kopā ar draudzenēm vai bērniem sēžot uz terases vai dārzā, klausoties putnu treļļos!
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
200 gbaltā šokolāde8 ĒKsaldais krējums1 apelsīns2 ĒKCointreau liķieris300 gzemenes fondī trauks un dakšiņas

Pagatavošana

1

Šokolādi salauž gabaliņos un ūdens peldē izkausē.

2

Izkusušo šokolādi samaisa, pārliecinoties, ka tā ir pilnībā izkususi. Masā iejauc saldo krējumu, rīvētu apelsīna miziņu un apelsīnu liķieri.

3

Šokolādes masu ielej fondī trauciņā un liek virs tējas sveces liesmas. Pasniedz ar svaigām zemenēm.

Padoms: Baltajā šokolādē var mērcēt arī citus augļus vai ogas - pēc izvēles. Tiem, kam patīk ļoti saldas lietas, garšos arī marshmallows zefīri, kas pamērcēti baltās šokolādes fondī!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!