Foto: Shutterstock
Ja meklē recepti superātrām vakariņām un garšo brokoļi un fenhelis, izmēģini šo fikso recepti - brokoļu un maltās gaļas sacepums ar fenheļa sakni un lapu kāpostiem. 10 minūtes darba un maltīti jau var celt galdā!
15Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
200 gbrokoļi1 fenheļa sakne1 čili pipars400 gmaltā gaļa1 TKfenheļa sēklas200 gkale kāposts citrons pēc garšassāls, pipari

Pagatavošana

1

Brokoļus, fenheļa sakni un čili rupji sakapā.

2

Pannu uzkarsē un apcep malto gaļu, ik pa laikam samaisot. Pievieno saspiestu ķiploka daiviņu, čili un fenheļa sēklas, visu cep.

3

Kad gaļa sāk apbrūnēt, pievieno brokoļus, fenheļa sakni un cep 5-7 minūtes.

4

Lapu jeb kale kāpostu sagriež strēmelēs un pievieno pannas saturam. Visu karsē vēl pāris minūtes.

5

Pirms pasniegšanas visu samaisa, ļauj garšām "sakosties", beigās pārslaka sacepumu ar svaigu citrona sulu. Gatavs!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!