15Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
200 gbrokoļi1 fenheļa sakne1 čili pipars400 gmaltā gaļa1 TKfenheļa sēklas200 gkale kāposts citrons pēc garšassāls, pipari
Pagatavošana
1
Brokoļus, fenheļa sakni un čili rupji sakapā.
2
Pannu uzkarsē un apcep malto gaļu, ik pa laikam samaisot. Pievieno saspiestu ķiploka daiviņu, čili un fenheļa sēklas, visu cep.
3
Kad gaļa sāk apbrūnēt, pievieno brokoļus, fenheļa sakni un cep 5-7 minūtes.
4
Lapu jeb kale kāpostu sagriež strēmelēs un pievieno pannas saturam. Visu karsē vēl pāris minūtes.
5
Pirms pasniegšanas visu samaisa, ļauj garšām "sakosties", beigās pārslaka sacepumu ar svaigu citrona sulu. Gatavs!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit