20Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
1 laima sula3 ĒKolīveļļa pāris lociņi 2,5cm gara ingvera sakne100 gkonservēti ananasi150 gzemenes250 gtunča steiks2 saujassalātu lapas pēc garšassāls, pipari laima daiviņas
Pagatavošana
1
Lielā bļodā iespiež laima sulu, pievieno 2 ēdamkarotes olīveļļas. Lociņus sasmalcina, ingveru nomizo un sagriež salmiņos, zemenes un ananasus sagriež smalkāk. Visu ber salātu bļodā un samaisa ar laima sulu un eļļu.
2
Tunča steika gabalus pārsmērē ar atlikušo olīveļļu un uz grilpannas strauji apcep - pāris minūtes no katras puses.
3
Šķīvjos kārto augļu salātus, kuriem pāri liek gabaliņos sagrieztu tunci.
4
Pārkaisa ar lapu salātiem un apslaka ar pārpalikušo salātu mērci.
Pasniedz ar laima daiviņu.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit