Garda zemeņu sezonas recepte no Dansukker Zemeņu ēdienu meistarklases kopā ar Lauri Aleksejevu (restorāns "36.līnija").
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
300 gzemenes80 gpūdercukurs3 gab.piparmētru zariņi150 gledus100 mlminerālūdens ar gāzi vai spraits100 mlpēc vēlēšanās - prosecco vai rabarberu šampanietis
Pagatavošana
1
Zemenes nomazgā*, noņem kauslapiņas un saber kokteiļu krūzē. Pievieno pūdercukuru, piparmētru zariņus, smalki sakapātu ledu un minerālūdeni. Visu sakuļ un salej glāzēs. Pēc vēlēšanās var papildināt ar proseco vai rabarberu šampanieti.
*Ziemas sezonā var izmantot saldētas zemenes. Tās var smalcināt neatlaidinot, turklāt šinī gaidījumā zemenēm nav jāpievieno ledus.
MinerālūdensPiparmētrasPūdercukursZemenesLimonāde un kvassAlkoholiskie dzērieni un kokteiļiLedusDansukker
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit