Ideāls dzēriens karstai vasaras dienai. Izvēlies gatavu un ļoti saldu arbūzu, kuru pirms izmantošanas dažas stundas paturi ledusskapī.
6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

460 garbūzs, nomizots un atdzesēts1.5 gab.sula no laima60 mlpēc izvēles - rums pēc garšascukurs piparmētru zariņi dekorēšanai ledus gabaliņi pasniegšanai

Pagatavošana

1

Arbūza gabaliņus kopā ar laima sulu liec blenderī. Blenderē, kamēr iegūta viendabīga masa. P

2

ievieno cukuru, ja vēlies (var vēlreiz sablenderēt). Glāzēs liek ledu un tam pa virsu lej kokteili. Dekorē ar piparmētru zariņiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!